Meistä

Terppa-työterveyshuollon taustalla on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva ja Suomeen verot maksava vuonna 2013 perustettu Medics24. Perustimme Medics24:n, koska ymmärsimme jo vuonna 2013, että terveydenhuoltopalveluita on järkevää tuottaa myös etänä. Vuonna 2013 ei etäteknologiaa kuitenkaan ollut vielä saatavilla, joten aloitimme tuolloin etäpalveluteknologian kehitystyön, joka jatkuu menestyksekkäänä vielä tänäkin päivänä.

Tuolloin, yli kymmenen vuotta sitten, ajatusta etäterveydenhuoltopalveluista pidettiin vielä utopistisina. Olimme kuitenkin vakuuttuneita, että on järkevää tuottaa ne palvelut etänä, jotka eivät vaadi lähivastaanottoa. Näin toimimalla resursseja ei haaskata, ja niille asioille, jotka todella vaativat lähivastaanottoa, voidaan kohdentaa enemmän resursseja. Tällä ajatuksella aloitimme vuonna 2019 myös Terppa-työterveyspalvelun.

Perinteisistä terveydenhuoltoyrityksistä poiketen, olemme siis sekä terveyspalveluiden tuottaja että terveysteknologian kehittäjä. Tämä yhtälö mahdollistaa ketteryyden kehittää Terppa-työterveyshuoltoa pitäen samalla hinnat edullisina, ilman että joudumme tinkimään laadusta.

Mikäli haluat kuulla lisää yrityksestämme tai Terppa-työterveyspalveluista, ole rohkeasti yhteydessä.

Askarruttaako jokin?

Varaa kalenterista aika, soitamme sinulle ja kerromme lisää. Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@medics24.fi ja puhelimitse numerosta 010 505 9453.