TERPPA!-TYÖTERVEYDEN TAUSTALLA ON 100% KOTIMAISESSA OMISTUKSESSA OLEVA ETÄLÄÄKETIETEEN JA ENNAKOIVAN TYÖTERVEYSHUOLLON EDELLÄKÄVIJÄ, MEDICS24.

Mottomme on, että satsataan seinien sijasta ihmisiin ja ennakoivaan hyvinvointiin. 

Meillä ei esimerkiksi ole omia kuvantamis- ja näytteenottopalveluita, vaan hoidamme ne yhteistyössä kumppanimme Synlabin kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että voimme antaa jokaiselle työntekijälle oman henkilääkäritiimin ja ennen kaikkea reilusti aikaa.

Myös kuukausihinnoittelu ohjaa toimintaamme ennaltaehkäisyyn sairaudenhoidon sijaan. Työnantajalle tämä näkyy helposti ennakoitavina kustannuksina ja tietysti lisääntyneenä hyvinvointina.

Meistä on tärkeää tuoda työntekijöille keinoja kohdata nykytyöelämän ja arjen haasteet. 

Hoidamme myös sairaustapaukset etäsairaanhoidon keinoin, mutta ennakoiva hyvinvointi on todellista ydinalaamme. Mitä jos jokaisella työntekijälläsi olisi esimerkiksi oma psykologivalmentaja, joka auttaisi ja tukisi arjen ja työn haasteissa aina ajanhallinnasta ihmissuhteisiin ja kiireen kesyttämisestä keskittymiskyvyn elvyttämiseen. Mielen hyvinvointi on niin tärkeää, että nykytilanne, jossa työntekijät pääsevät vasta lähetteellä psykologille on kestämätön eikä kannusta mielenhuoltoon.

Edellisten lisäksi tarjoamme kattavat lisäpalvelut aina fyysisen kunnon kartoituksista toimialakohtaisiin erityistarkastuksiin. Lisäpalvelut räätälöimme toimialasi ja työntekijöidesi tarpeet huomioiden.Työterveyden lisäksi olimme mukana Jyvässeudun valinnanvapauskokeilussa sekä olemme yksi kuudesta SOTE-osuuskunta Suomen perustajajäsenestä.

Mielestämme ennakoiva terveydenhuolto on ainoa inhimillisesti ja taloudellisesti kestävä tapa tuottaa terveyspalveluita.

UUDENLAISEN TERVEYSAJATTELUN AIKA ON NYT!