Muusikot

Freelancemuusikoille ei useinkaan ole tarjolla työterveyspalveluita.

Terppa! ja Muusikkojen liitto korjaavat asian. Muusikkojen liiton jäsenenä saat Muusikkojen Terppa! -jäsenyyden sekä sähköisen terveystarkastuksen maksutta. Lisäksi olet oikeutettu veloituksettomaan kuulon tarkastukseen, sillä se kuuluu Muusikkojen sairauskassan korvauksen piiriin. Terppa! -jäsenyys ei myöskään sido sinua mihinkään. 

Muusikkojen Terppa! on lääkäriasema Medics24:n ja Muusikkojen liiton yhdessä juuri muusikoille räätälöimä terveyspalvelu. Muusikkojen Terppa! huomioi ennaltaehkäisevästi muusikoille tyypilliset sairaudet ja tuo terveyspalvelut jokaisen muusikon taskuun. Lääkärin puheille pääsee niin keikkabussista maailmalta kuin vaikkapa kotisohvalta. 

Olavi Uusivirta, Muusikkojen liitto ja Terppa! -työterveys

Kuulotutkimus

Kuulo on muusikon tärkein työkalu ja sen kunnosta kannattaa huolehtia. Terppa!-jäsenenä saat kuulotutkimuksen maksutta.


Etäterveys

Chat-vastaanotto: yleislääkäri 29 €  ja hoitaja 9 € (norm. 19 €). Videovastaanotto (20min): yleislääkäri 39 € (norm. 49-59 €) ja hoitaja 14€ (norm. 19 €). Etäpalveluilla hoituu 80% kaikista tapauksista.


Digiterveystarkastus

Ilmaisella digitaalisella terveyskyselyllä kartoitetaan terveyttäsi ja tunnistetaan mahdollisia riskitekijöitä.


Liity soittamalla 010 505 9453

Varaa samalla aika maksuttomaan kuulotutkimukseen. Huomioithan, että teemme kuulotutkimuksia tällä hetkellä ainoastaan Helsingissä.